Evo što je potrebno za ulaz na koncert velikana Sergeja Ćetkovića

VV | 20.10.2021. u 08:52h | Objavljeno u Društvo

Nakon poduže stanke s održavanjem koncerata u ovom velebnom prostoru, Arena Varaždin spremna je ugostiti prvi događaj većeg obujma – nastup velikana s dugogodišnjom karijerom, crnogorskog glazbenika i kantautora Sergeja Ćetkovića!

VAŽNO: Za koncert, koji će se održati nadolazeće subote 23. listopada s početkom u 20:00 sati, potrebno je pripremiti COVID potvrde. Za sve koji istu nemaju, organizirano je brzo testiranje na mjestu događaja od 16 do 20 sati. Cijena testa iznosi 30 kuna. Vrata dvorane za posjetitelje su otvorena od 18 sati, stoga se mole svi da na koncert stignu na vrijeme, kako bi se izbjegle nepotrebne gužve.

Pitate se što ovaj karizmatičan glazbenik priprema varaždinskoj publici? Evo njegovog odgovora!

– Sjajnu glazbu, dobru energiju, mnogo emocija, lijepo druženje i pozitivnu atmosferu. U situaciji u kojoj živimo, trudim se da moji koncerti budu trenutak kada se izmjestimo iz stvarnosti, zaboravimo na probleme koji nas okružuju i prepustimo se glazbi i uživanju. To nas puni pozitivnim emocijama, osvježi nas, da nam novu snagu da idemo dalje.

Moć glazbe je jako ljekovita i vjerujem da će upravo tako biti i na ovom koncertu. Što se tiče pjesama, izvodit ću sve one koje su obilježile moju karijeru i koje publika voli, ali bit će tu i novih, snimljenih tokom posljednje dvije godine, kao najava novog albuma – poručio je za Medjimurski.hr.

Ako još nemate svoje ulaznice, za kupnju su još uvijek dostupne u sustavu i prodajnim mjestima Eventima te se mogu nabaviti na BP Petrol, Tisak Media centrima i Mjenjačnicama Exclusive Change!

image1.jpeg