Druženje branitelja i građana uz obilježavanje 27. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak Foto: Ilustracija/Grad Varaždin

Druženje branitelja i građana uz obilježavanje 27. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak

VV | 28.4.2022. u 18:33h | Objavljeno u Društvo

U Memorijalno-rekreacijskom centru hrvatskih branitelja Varaždin, koji se nalazi uz vojarnu 7. gardijske brigade ”Puma”, u subotu, 30. travnja održat će se obilježavanje 27. obljetnice vojno-redarstvene akcije Bljesak.

Kao i prijašnjih godina, održat će se cjelodnevno druženje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, te građana.

bljesak_2.jpg

- Pozivamo Vas da nam se pridružite kako bi se na dostojanstven način prisjetili vojno-redarstvene akcije Bljesak te odali počast poginulim hrvatskim braniteljima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u kapelici sv. Juraja. U sklopu obilježavanja održati će se memorijalni turniri u elektroničkom pikadu, visećoj kuglani i belotu. Za najbolje u svakoj disciplini osigurani su pehari, a za sve sudionike prigodne majice. Ekipa iz Trnovca Bartolovečkog kuhat će grah, a ekipa iz Texasa, kao i prijašnjih godina, počastit će sve langušima - poručuju iz varaždinskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata.