Dragana Skrovec iz Jakopovca, finalistica izbora za najljepšu mamu Hrvatske: "Najvažnije je u svemu biti svoj" Foto: Privatni album

Dragana Skrovec iz Jakopovca, finalistica izbora za najljepšu mamu Hrvatske: "Najvažnije je u svemu biti svoj"

| 13.3.2022. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Među finalisticama 5. izbora ljepote i simpatičnosti pod nazivom "Najljepša mama Hrvatske", koji će se održati 7. svibnja u Šibeniku, nalazi se i Dragana Skrovec (35 godina) iz Jakopovca.

Ona je jedna od 12 finalistica u kategoriji od 23 do 39 godina, izabranih na castingu 19. veljače, održanom za cijelu Hrvatsku preko aplikacije Zoom. Uz njih, još šest finalistica predstavit će se u kategoriji od 40 do 53 godine. Kandidatkinje su se predstavile kratkim videom i razgovorom s članovima žirija.

>> Među finalisticama izbora "Najljepša mama Hrvatske" i Dragana Skrovec iz Jakopovca

- Nisam očekivala da ću ući u finale jer zaista su sve mame, koliko sam uspjela vidjeti i čuti, predivne i posebne. Sama sebi sam rekla “Što ja ovdje radim”, ali očito je žiri i u meni nešto vidio i prepoznao. Sretna sam i ponosna na samu sebe jer sam pokazala svoj kraj i sebe onakvom kakva jesam, svoju osobnost i ono što ja volim - rekla nam je Dragana.

- Udana sam i majka sam troje predivne djece koja su moje najveće veselje i radost u životu. Radim u tvrtki Ytres, a uz redovan posao imam i obrt Zelena šuma koji se bavi dekoriranjem raznih proslava, a uz to i ljetnu rođendaonicu u prirodi koju vodim uz pomoć supruga, koji je uvijek uz mene - otkrila nam je Dragana koja za sebe kaže da je društvena osoba.

- Volim se smijati i ne mogu biti toliko ljuta a da se ne nasmijem. U mlađim danima bavila sam se sportom pa tako i danas volim vježbati i voziti bicikl, a veliki hobi mi je uređenje interijera. Volim drvo pa sve moje ideje sa suprugom pretvorimo u djelo. Ja odradim početni dio - ideja, priprema, šmirglanje, rezanje ubodnom pilom na mjeru te bojanje, a suprug sve to sastavi i ako treba još malo doradi. Nije ni mom suprugu lako ponekad sa mnom - dodala je uz smijeh.

- Suprug i djeca su mi najveća podrška u svemu pa tako i u ovom izboru. Težim tome da smo kao obitelj što više na okupu, jer obitelj mi je najvažnija. Mislim da svaka mama teži tome i da smo mi žene, majke uvijek taj glavni stup u obitelji - istaknula je.

- Na izbor su me dijelom potaknuli djeca i suprug, a dijelom znatiželja, radi novog iskustva, jer nikad nisam sudjelovala u nečem takvom, a nemam ni sreće s nagradnim igrama - nasmijala se Dragana, dodavši da je upravo zbog toga bila ugodno iznenađena ulaskom u finale.

- Smatram da je najvažnije u svemu biti svoj. Uvijek se vodim izrekom "Budi ono što jesi, radi ono što voliš". U finalu očekujem lijepo druženje s ostalim mamama, nova poznanstva, poneki dobar savjet i mislim da će to biti jedno lijepo iskustvo u mom životu, bez obzira na ishod. Svaka je mama najljepša svojoj obitelji i trebaju uvijek imati samopouzdanje i biti svoje, a ovo je samo neka vrsta igre, bez ikakvog dokazivanja. I zato - mame, uživajte u životu - poručila je za kraj.

dragana_skrovec1.jpg