Dodatna audicija za muške glasove tenor/ bas Varaždinskog Vokalnog Ansambla

Varaždinske vijesti | 21.3.2023. u 17:33h | Objavljeno u Društvo

Unatrag godinu dana od nastajanja, Varaždinski Vokalni Ansambl se imao prilike predstaviti publici na području Varaždina i sjeverozapadne Hrvatske u čak tri navrata, u sklopu Ljeta u Varaždinu, manifestacije Varaždinskih baroknih večeri i Božićnim koncertom izvodeći acapella pjesme u pop, jazz i foklornom stilu te obradama klasične glazbe.

Zbog vizije daljnjeg razvoja ansambla potrebni su im dodatni muški glasovi ( tenori i basi) , a zainteresirane osobe mogu biti iz Varaždinske i Međimurske županije.  Probe za nastup održavaju se na tjednoj razini u varaždinskom HNK-a.

 Ako ste zainteresirani pridružiti im se možete tako da im se javite e- mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pošaljete im dva kratka videa do 2. travnja ove godine.  U prvom video se kratko predstavljate, a u drugom videu otpjevajte jednu pjesmu, koja najbolje pokazuje vaše pjevačke sposobnosti (cca 1 min).

- Javite se ako ste bas raspona C - E1 ili ako ste tenor raspona c - A, imate sjajnu intonaciju i možete pjevati različite stilove te se uklopiti u ansambl, sa i bez vibrata, možete brzo i točno učiti i pamtiti napamet te ako želite biti dio našeg kreativnog tima. Video može biti snimljen vašim mobitelom, važno je samo da vas jasno čujemo. Snimka bi trebala biti acapella (bez ikakve instrumentalne pratnje) jer želimo čuti vaš prirodan glas - poručuju iz Varaždinskog Vokalnog Ansambla.