Dijelimo ulaznice za Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam

Varaždinske vijesti | 29.11.2023. u 09:57h | Objavljeno u Društvo

Udruga "Uz tebe sam", koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju i njihove obitelji, organizira "Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam", koji će se održati 16. prosinca u Kinu Gaj (Gajeva 1, Varaždin) s početkom u 20 sati.

Varaždinske vijesti u suradnji s udrugom "Uz tebe sam" dijele 2×2 ulaznice za koncert. Na Facebook stranici Varaždinskih vijesti ispod ove objave označite osobu koju biste poveli sa sobom na koncert, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike/dobitnice, čija imena ćemo objaviti u petak. Ulaznice se podižu u Suvenirnici Varaždinskih vijesti - Trg kralja Tomislava 7 (Korzo), Varaždin.

- Naši mališani i ove godine zaželjeli su istu želju, a to je nastavak učenja uz edukacijske rehabilitatorice i logopedinju. Vjerujemo da ćete biti uz njih kad im je to najpotrebnije - poručili su tim povodom iz udruge.

- Prosinac je najradosniji mjesec u godini. To je vrijeme mira, ljubavi i veselja, koje zaslužuje svaka obitelj. Neke obitelji trebaju našu pomoć, mali znak pažnje, da im božićno drvce toplije svjetluca. Krajem godine, naime, završavaju projekti, a to znači da završava i stručna podrška za naše najmlađe. Podrška rehabilitatorica i logopedinje djeci s teškoćama pomaže da savladavaju svakodnevne izazove – poput slušanja kratke priče, uspostavljanja komunikacije, vezanja tenisica... Ostati bez podrške za njih znači nazadovanje u razvojnom procesu, koje je teško nadoknaditi. Nećemo to dopustiti, zar ne? - ističu iz udruge.

Zato ovog prosinca svi zajedno možemo ispuniti njihovu želju, ali i veliku potrebu. Dođite i kupnjom ulaznica podržite Božićni humanitarni koncert: Uz tebe sam, koji će se održati 16. 12. 2023. u Kinu Gaj (Gajeva 1) s početkom u 20 sati.

Svi posjetitelji uživat će u poznatim božićnim hitovima koje će punog srca zapjevati sopranistica Gabriela Hrženjak, Tamburaši Sedef, Dorian Stipčić i ostali gosti.

- Svi oni volonterski i blagdanski poručuju djeci s teškoćama: Uz tebe sam. Pridruži nam se i ti! - poručuju iz udruge.

Provedite nezaboravnu večer uz poznate božićne hitove i kupnjom ulaznice omogućite djeci s teškoćama u razvoju da ojačaju svoje sposobnosti. Omogućimo im sretnije odrastanje, bolju i ravnopravniju budućnost.

Prihod od ulaznica namijenjen je nastavku terapija za djecu s teškoćama u razvoju.

- Dođi, podrži nas i oživi božićni duh! - poručili su iz udruge "Uz tebe sam".

Ulaznice (po cijeni od 10 eura) možete rezervirati online (za detalje potrebno je javiti se na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), u Suvenirnici Varaždin na Korzu, Caffe baru Petica Petrijanec, Ily baru Sveti Ilija, IQ-baru Varaždin te u samoj Udruzi (Graberje 33, Varaždin).

Udruga savjetovališta "Uz tebe sam" osnovana je 11. 3. 2007. na inicijativu roditelja djece s teškoćama u razvoju Varaždinske županije i grada Varaždina. Osnovana je s ciljem savjetovanja, edukacije, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti i osamostaljivanja osoba s različitim vrstama teškoća u razvoju.

Korisnici Udruge su djeca s teškoćama u razvoju, a uključena su djeca s poremećajima u ponašanju, učenju, tjelesnim oštećenjima, djeca smanjenih intelektualnih sposobnosti, mlade osobe s invaliditetom s višestrukim oštećenjima i njihove obitelji.