Dani hrvatskog turizma: Antun Vidović iz Parkova najbolji hortikulturni djelatnik u Hrvatskoj Foto: VV arhiva / Minerva Varaždinske Toplice

Dani hrvatskog turizma: Antun Vidović iz Parkova najbolji hortikulturni djelatnik u Hrvatskoj

I.D./Varaždinske vijesti | 26.10.2017. u 10:20h | Objavljeno u Društvo

U sklopu turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, jučer je dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Varaždinske Toplice osvojile su 2. nagradu u kategoriji najboljih lječilišta/spa, u konkurenciji Daruvarskih toplica koje su osvojile 1. mjesto i Thalassotherapije Opatija. Usto, nagradu "Čovjek - ključ uspjeha", u kategoriji hortikulturni djelatnik, nagradu je dobio Antun Vidović iz varaždinskih Parkova, koji je prošle godine bio proglašen za najboljeg hortikulturnog djelatnika u gradu Varaždinu.

Drugi dio nagrada na manifestaciji Dani hrvatskog turizma dodijelit će se danas 26. listopada, za 10 najboljih u turizmu u kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Turistička destinacija godine te nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo te za osobu godine. Među finalistima za Turistički događaj godine je i varaždinski Špancirfest, i to četvrtu godinu zaredom.