Članovi Plesnog studija SpinBox vratili se sa Svjetskog prvenstva u Poreču

Varaždinske vijesti | 29.5.2022. u 19:04h | Objavljeno u Društvo

Plesači Plesnog studija SpinBox vratili su se sa svjetskog prvenstva u Poreču na koje su se plasirali u A ligu - profesionalni plesači.

Od 6 hrvatskih plesnih studija koji su se uspijeli plasirati na svjetsko u A ligu bili su jedini koji su predstavljali našu državu u commercial dance stilu i osvojili visoko 7 mjesto!

- Konkurencija je bila ogromna i jaka. To su klubovi koji treniraju svaki dan po barem dva sata dnevno, koji troše mnogo novaca na kostime i rekvizite, dok mi treniramo dva puta tjedno po sat vremena i bilo je veliko zadovoljstvo i ogroman uspjeh biti uz takve plesače na pozornici i konkurirati. Vidjeli smo nevjerojatne koreografije i prekrasne kostime. Doživjeli smo prekrasno iskustvo predstavljanja naše države na ceremonijalnom otvorenju! Preponosna sam na njih tim više jer polovica tima pleše tek od jeseni te su strašno puno napredovali! Vratili smo se prepuni dojmova, novih iskustva, prijateljstva i punog srca - ističe voditeljica plesnih tehnika i osnivačica Karmen Maršić Ferenčina. 
Sada ih čekaju novi izazovi i pripreme za njihovu godišnju plesnu produkciju koju će održati 4.6.2022. u 18 sati u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu.
- Nažalost zbog korone zadnje tri godine nismo bili u mogućnosti održati vlastitu produkciju, ali smo marljivo radili unatoč svakakvim izazovima koji su nas snašli, te se posebno veselimo pokazati našoj publici koliko smo narasli i naučili u to vrijeme - ističe Karmen.
Stoga dođite i vi i bacite oko na plesače koji velikom brzinom napreduju i ostavljaju srce na stageu!
Označeno u
Galerija slika