Članovi Društva distrofičara čestitali Uskrs županu Anđelku Stričaku Foto: Varaždinska županija

Članovi Društva distrofičara čestitali Uskrs županu Anđelku Stričaku

Varaždinske vijesti | 7.4.2023. u 13:18h | Objavljeno u Društvo

Već tradicionalno uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, članovi Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina posjetili su Županijsku palaču kako bi županu Anđelku Stričaku čestitali uskrsne blagdane.

Kako je naglasio predsjednik Društva Ivan Vujec, članovi Društva koje inače broji oko 900 članova sami izrađuju ukrasne pisanice te na taj način pokazuju i svoju maštovitost te želju da svojim radovima mnogima uljepšaju blagdane.

- Već dugi niz godina u vrijeme uskrsnih blagdana županijskim te gradskim dužnosnicima poklanjamo pisanice uz želju da njima i njihovim obiteljima blagdani proteknu ispunjeni mirom, radošću i blagostanjem. Koristim priliku da se zahvalim Varaždinskoj županiji na izuzetno dobroj suradnji i na podršci koju pruža našem Društvu – rekao je Vujec.

Zahvalivši na posjeti i čestitkama, župan Stričak je naglasio kako ovo blagdansko vrijeme poziva na solidarnost, razumijevanje te na pomaganje jednih prema drugima.

- Drago mi je da sam imao prilike popričati s članovima ovog vrijednog, aktivnog i cijenjenog društva koji su me informirali o svojem radu i aktivnostima. Članovi Društva se okupljaju druže se, rade na ukidanju barijera i na taj način olakšavaju život svojim članovima. Varaždinska županije će i nadalje podupirati njihov rad kako financijski tako i na druge načine - rekao je župan zaželjevši pritom svim članovima Društva ugodne, mirne i vesele uskrsne blagdane.

070423_uskrs_drustvo_distroficara_2.jpg

070423_uskrs_drustvo_distroficara_3.jpg

070423_uskrs_drustvo_distroficara_1.jpg