Čehok na II. OŠ: grijanje radi, posao "zastao" jer su djelatnici češke tvrtke bili zatvoreni zbog korone Foto: Ilustracija/Grad Varaždin

Čehok na II. OŠ: grijanje radi, posao "zastao" jer su djelatnici češke tvrtke bili zatvoreni zbog korone

IHR/Varaždinske vijesti | 27.11.2020. u 16:02h | Objavljeno u Društvo

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok danas je obišao II. OŠ Varaždin, čiji učenici i djelatnici do danas nisu imali grijanje, a o čemu smo izvijestili jučer.

- Zašto su učenici i djelatnici II. OŠ Varaždin još uvijek bez grijanja?

Iz Grada Varaždina danas izvijestili da je nakon dojave i pitanja roidtelja zašto nema grijanja u II. OŠ Varaždin gradonačelnik Ivan Čehok osobno otišao provjeriti što se događa. Nakon što se upoznao s problemom, osobno je inzistirao da se radovi intenziviraju, pa je sustav grijanja škole danas osposobljen, kažu u Gradu Varaždinu.

U razgovoru s ravnateljem II. OŠ Ernestom Habekom i inženjerima gradonačelnik Čehok je doznao da je bio pokvaren sustav dimovoda koji nije mogao biti popravljen zbog prekida radova jer je češka tvrtka, zadužena za izvođenje radova, zatvorena zbog zaraze djelatnika koronavirusom. Međutim, sada je energetski sustav škole u potpunosti spreman i škola će biti normalno grijana, poručuju iz Grada Varaždina.

indeksiraj.jpg