Bešlić uoči koncerta u Areni: Ima pjesama koje pjevam samo u ovim krajevima, to je neka jaka energija Foto: Arhiva VV

Bešlić uoči koncerta u Areni: Ima pjesama koje pjevam samo u ovim krajevima, to je neka jaka energija

Varaždinske vijesti | 11.10.2022. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Halid Bešlić u Arenu dolazi 15. listopada. Posljednji koncert u Varaždinu bio mu je odličan, kaže, i jako se raduje nadolazećem.

Koje su vam prve asocijacije na grad Varaždin?
Sama riječ Varaždin podsjeća na starinu, grad koji ima dugu tradiciju i dugu povijest, znam da je Varaždin barokni predivan grad. Kad je u pitanju moja glazba, posljednji je koncert bio u Areni Varaždin i bio je odličan koncert.
To mi je ispunilo i srce i dušu i radujem se novom, baš jako.
Što pamtite sa svojih koncerata u Varaždinu, možete se sjetiti kakvih anegdota?
Ne samo Varaždin, nego i Čakovec i cijelo to područje voli moju glazbu, moje pjesme i koncerte. Poseban mi je svaki ali i ovaj posljednji u varaždinskoj Areni. To je neka jaka energija, jaki spoj. Ima neke pjesme koje ne pjevam nigdje osim u tim krajevima, a to su pjesme poput Srebrni mjesec ili Zlatna čaša. 
Varaždinska Arena vas uvijek lijepo ugosti, ali ni vi publici nikada ne ostanete dužni. Što vas još uvijek nakon toliko godina pokreće da dajete svoj maksimum na koncertima. Pa čak i unutar činjenici oko vaše zdravstvene situacije.
Ima jedno pravilo između nas glazbenika, a to je da naravno da dođe do zasićenja ali to pravilo važi sve dok se ne popneš na binu. Kad vidiš publiku, prestaneš razmišljati o bilo čemu, osim o tom trenutku, publika i pjesma su ono što me podigne. Ja pjevam ali i uživam jer nije mala stvar kad pjeva nekoliko tisuća ljudi s tobom u glas.