Bednjanka Petra Brodar danas kuha u "Večeri za 5 na selu", držimo joj fige!

Varaždinske vijesti | 6.4.2021. u 18:02h | Objavljeno u Društvo

Danas u drugoj RTL-ovoj emisiji „Večera za 5 na selu” jelo ostalim kandidatima priprema Petra Brodar rodom iz Bednje. Ima 28 godina, dolazi iz mjesta Gornje Jesenje. Zastupnica je u osiguranju, no sada je na rodiljskom dopustu. Kako kaže prijavila se na nagovor svog sina Tea.

- On obožava moju i bakinu kuhinju, a još mu je draže ocjenjivati istu. Naravno, ideju je podržala seka Hana. Oboje obožavaju domaću hranu, a posebno jela "na žlicu". Veću motivaciju i podršku nisam mogla ni zamisliti - kaže za Varaždinske vijesti Petra kojoj danas možete držati palčeve da pokupi najbolje ocjene.

Inače, Petra se u svoje slobodno vrijeme bavi šivanjem, a najčešće izrađuje dječje kapice, šalove. Iako živi u stanu obrađuje svoj vrt, a kako njezini roditelji imaju OPG te brinu o kravama, peradi i svinjama, sretna je što svi skupa mogu konzumirati svježe i domaće proizvode. Petra dok kuha, najčešće spravlja razna variva, voli štrukle i domaću kuhinju koja je podsjeća na djetinjstvo. Za sebe kaže da je strpljiva, a što je najveća vrlina posebno u kulinarstvu.

Petra, držimo ti fige!