ACG Europe Luki ispunio veliku želju, darovali mu Dinamov dres

vv | 19.1.2024. u 16:30h | Objavljeno u Društvo

ACG Europe d.o.o. Ludbreg i Ludbreško sunce već godinama surađuju pa tako nisu propustili i nedavno darivati štićenike Ludbreškog sunca.

- Drago nam je što smo nastavili suradnju koju krasi dobrota, humanost i empatija. Zaposlenici tvrtke nikad nas ne zaboravljaju, a ovaj puta stiglo je pravo iznenađenje - rekla je Ruža Zlatar, predsjednica Ludbreškog sunca.

Naime, štićenici udruge napisali su svoje želje koje su potom podijeljene zaposlenicima. Poklone je uručio sam direktor, Matko Vukušić, a štićenici su uzvratili prigodnom priredbom u znak dobrodošlice i zahvale.

- Oduševljenje prilikom otvaranja jednog poklona teško je uopće opisati. Naš Luka poželio je dres GNK Dinamo Zagreb. Njegova želja pripala je direktoru Matku koji se je potrudio i nabavio Dinamov dres s potpisima igrača, te ga osobno darovao Luki. Radosti i veselju nije bilo kraja, potekle su suze i veliki zagrljaji uz ljudsko hvala - kažu nam u Ludbreškom suncu podsjećajući kako je malo potrebno za sreću i radost, a toplina i ljubav dragih ljudi na trenutak unese veselje u njihove živote.