Varaždin, Ivanec, Beretinec, Trnovec, Bartolovec - lopovi u punom zamahu Foto: Pixabay / ilustracija

Varaždin, Ivanec, Beretinec, Trnovec, Bartolovec - lopovi u punom zamahu

Varaždinske vijesti | 15.6.2021. u 14:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća kojem je sjedište u Sudovčini, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 14. lipnja u Trnovcu provalio u kiosk iz kojeg je otuđio novac i više komada kozmetičkih proizvoda. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne trgovine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 12. do 14. lipnja u Optujskoj ulici u Varaždinu provalio u skladišni prostor trgovine iz kojeg je otuđio PVC ambalažu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 46-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 12. do 14. lipnja u Varaždinskoj ulici u Bartolovcu provalio u kiosk iz kojeg je otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri maloljetne osobe starosti 15, 16 i 17 godina. Sumnja se da su od 18. do 20. travnja provalili u jedan objekt u ulici Jezerski put u Ivancu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih policijski službenici podnijeli su kaznenu prijavu za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 13. lipnja u Ulici bana Jelačića u Beretincu na deponiju poduzeća koje izvodi radove otuđio jednu kameru. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u