Val provala i krađa: nestali romobil, škare za živicu, domaća rakija... Foto: Pexels/ilustracija

Val provala i krađa: nestali romobil, škare za živicu, domaća rakija...

Varaždinske vijesti | 20.11.2023. u 21:35h | Objavljeno u Crna kronika

U četvrtak, 16. studenog tijekom poslijepodnevnih sati, u dvorištu na Kapucinskom trgu u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio romobil u vlasništvu 51-godišnjakinje, kojim se koristilo njezino dijete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 16./17. studenog u Šinkovici Šaškoj, nepoznati je počinitelj iz ušao u kuću u vlasništvu 74-godišnjaka te za vrijeme kad su ukućana spavali na katu kuće, došao do podrumskog dijela i garaže te iz osobnog vozila otuđio sunčane naočale i raznu dokumentaciju. Također je iz susjedne prostorije otuđio nekoliko litara domaće rakije. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 9. do 11. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u skladište ugostiteljskog objekta u ulici Kralja Petra Krešimira IV. u Varaždinu te otuđio motorne škare za živicu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 17./18. studenog u Šinkovici Šaškoj, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjaka. Tom je prilikom konzumirao hranu i piće te ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 17./18. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije nogometnog kluba u Gornjem Kućanu te otuđio razna alkoholna pića, prijenosni zvučnik, televizor i plinsku bocu sa pripadajućim plamenikom. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 600 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U tijeku noći 16./17. studenog u Šinkovici Šaškoj, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje gdje je pretražio prostorije, ali iz istih nije ništa otuđio. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 16./17. studenog u Šinkovici Šaškoj, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 74-godišnjakinje. Tom je prilikom ušao u unutrašnjost iz koje nije ništa otuđio. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 30. listopada do 18. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 66-godišnjaka te otuđio alkoholna pića i hranu. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U tijeku noći 17./18. studenog u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 23-godišnjakinje i otuđio nekoliko butelji vina i limenki bezalkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje s na oko 50 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U vremenu od 27. listopada do 19. studenog u Bednji, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću u vlasništvu 64-godišnjaka kojom prilikom nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala provalom procjenjuje se na oko sto eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 18. studenog, na prostoru sajmišta u Sajmišnoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju 61-godišnjakinje te joj otuđio ruksak u kojem se nalazio mobitel i novčanik s dokumentima i novcem, a koji je ista odložila na pod na prodajnom mjestu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju 19. studenog, nepoznati je počinitelj iz jedne od trgovina u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, otuđio razne odjevne predmete. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u