Val krađa i provala prošlog vikenda u Varaždinu, Ludbregu i Novom Marofu Foto: Ilustracija

Val krađa i provala prošlog vikenda u Varaždinu, Ludbregu i Novom Marofu

VV | 18.5.2020. u 12:16h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu 48-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 7. do 8. svibnja u ulici Mali Vrh na Varaždin Bregu otuđio pet paleta pločica iz kuće u izgradnji. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. svibnja u Gundulićevoj ulici u Ludbregu provalio u prostor reciklažnog dvorišta i spremište, iz kojeg je otuđio tekstil. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je prijavu 48-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 17. svibnja u Vinogradskoj ulici u Vinogradima Ludbreškim provalio u kuću. Materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu 64-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u subotu, 16. svibnja u mjestu Krč, predio zvani „Ključice“ provalio u vikendicu. Materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 16. do 17. svibnja u ulici Augusta Cesarca u Varaždinu provalio u šator ugostiteljskog objekta, iz kojeg je otuđio razna alkoholna pića. Materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.