Ulovljen u pijanoj vožnji u Gornjem Kućanu s ukinutom vozačkom dozvolom

VV | 24.7.2023. u 11:09h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 22. srpnja oko 02,20 sati u Varaždinskoj ulici u mjestu Gornji Kućan, u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2.29 promila i za vrijeme kada mu je vozačka dozvola ukinuta upravljao 38-godišnjak. S obzirom da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priveden je u Policijsku postaju Varaždin. 22. srpnja doveden je sutkinji Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu te mu je određeno zadržavanje u trajanju do 5 dana zatvora. Također je od istog privremeno oduzeto vozilo kojim je upravljao.

U nedjelju, 23. srpnja oko 01.40 sati u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu, u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2.03 promila upravljao 26-godišnjak. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja isti je priveden u PP Varaždin i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U nedjelju, 23. srpnja oko 01.10 sati u mjestu Ivanečko naselje, u kontroli prometa zaustavljen je osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola od 2.16 promila upravljao 24-godišnjak. Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja isti je priveden u PP Ivanec i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.