Uhvaćen prilikom provaljivanja u skladište poduzeća, dobio kaznenu prijavu za tešku krađu

vv | 21.6.2024. u 10:53h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Teške krađe provaljivanjem. On je u petak, 21. lipnja, u Ulici Petra Preradovića u Varaždinu, oko 1.20 sati, provalio u skladišni prostor u vlasništvu jednog poduzeća. Zatečen je od strane policijskih službenika i spriječen u daljnjoj namjeri vršenja krađe predmeta iz skladišta. Uhićen je i priveden u Policijsku postaju Varaždin. Protiv njega podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom zbog sumnje da je u razdoblju od 1. do 8. ožujka, na područja grada Varaždina počinio krađu tri bicikla. Pronađeni bicikli su vraćeni vlasnicima. Protiv njega podnijeti će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. On je, kako se sumnja, 23. siječnja, u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, iz trgovine otuđio dva parfema. Protiv njega podnijeti će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.