U Varaždinu fizički napali i otuđili televizor i mobitel 21-godišnjaku u Preloškoj ulici

VV | 6.4.2021. u 13:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 21-godišnjaka, kojom prijavljuje da su dva nepoznata počinitelja došla u kuću u Preloškoj ulici u Varaždinu, te mu prijetili i fizički ga napali. Nakon što su ga fizički napali iz kuće su mu otuđili televizor i mobitel. Ozlijeđenom mladiću medicinska pomoć je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. travnja u Kolodvorskoj ulici u Ivancu provalio u prostorije željezničkog kolodvora. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 3. travnja u ulici Mavra Schlengera u Gornjem Knegincu iz ograđenog parkirališta otuđio nezaključani kombi. Visina materijalne štete procjenjuje se na tridesetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska otuđenog kombija i počinitelja ovog kaznenog djela.