U Ulici braće Radić nepoznati lopov starcu (84) istrgnuo torbicu s novcem i dokumentima i pobjegao Foto: ilustracija / Pixabay

U Ulici braće Radić nepoznati lopov starcu (84) istrgnuo torbicu s novcem i dokumentima i pobjegao

I.D./Varaždinske vijesti | 29.3.2018. u 18:28h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska je policija izvijestila o krađama koje su se dogodile jučer, 28. ožujka, na području Varaždinske županije.

U Ulici Kralja Zvonimira u Gornjem Ladanju nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 64-godišnjaka i otuđio novac, zlatni nakit i pištolj. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Također jučer, 28. ožujka, oko 12.30 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu, nepoznati je počinitelj drsko okrao 84-godišnjaka. Navedeni je prišao oštećenom te mu istrgnuo torbicu koju je nosio ispod pazuha, nakon čega se trčeći udaljio s mjesta događaja. U torbici se nalazio novac i osobni i bankovni dokumenti, a visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu i Donjem Vratnu.

Označeno u