U nesrećama u Paki i Štefancu ozlijeđene dvije osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U nesrećama u Paki i Štefancu ozlijeđene dvije osobe

Varaždinske vijesti | 8.2.2024. u 09:35h | Objavljeno u Crna kronika

U srijedu, 7. veljače oko 4.45 sati u Paki, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Žena starosti 25 godina upravljala je osobnim automobilom. Dolaskom do zavoja, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama i stanju ceste, vozilom je sletjela van kolnika i udarila u grm i zemljanu uzvisinu, nakon čega se vozilo prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 25-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine će se ozlijede okvalificirati naknadno.

U srijedu, 7. veljače oko 12.15 sati u Ludbreškoj ulici u mjestu Štefanec, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

- Muškarac starosti 80 godina upravljao je električnim biciklom biciklističkom trakom. On je skrenuo u lijevo, na desnu prometnu traku, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, te je tom prilikom lijevim bočnim dijelom bicikla udario je u desnu bočnu stranu osobnog automobila kojim je desnom prometnom trakom u istom smjeru upravljala 51-godišnjakinja, nakon čega je pao na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede okvalificirati će se naknadno - izvijestili su iz varaždinske policije.

Označeno u