U nesrećama u Nedeljancu i Varaždinu ozlijeđene dvije osobe

Varaždinske vijesti | 16.6.2021. u 09:18h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 15. lipnja oko 9.55 sati u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Motociklom je iz smjera Gojanca u smjeru Cargovca upravljao 73-godišnjak. Brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja te je udario u uzdignutu asfaltiranu površinu nakon čega je pao na kolnik i zadobio ozljede. Na mjesto događaja pružena mu je medicinska pomoć od strane Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnik konstatirao da je zadobio lakše tjelesne ozljede - priopćili su iz policije.

Jedna je osoba ozlijeđena i u prometnoj nesreći koja se također jučer, 15. lipnja, oko 15.20 sati dogodila u Optujskoj ulici u Varaždinu.

- Muškarac starosti 55 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Trnovca u smjeru Hrašćice. Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio na kolniku zaustavljenog vozila kojim je do prije upravljala 41-godišnjakinja, a koja je zaustavila vozilo zbog kolone vozila. Vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane - priopćila je policija.

Označeno u