U nesrećama u Jerovcu i na autocesti ozlijeđene tri osobe Foto: VV arhiva / ilustracija

U nesrećama u Jerovcu i na autocesti ozlijeđene tri osobe

Varaždinske vijesti | 21.6.2021. u 19:22h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 6 prometnih nesreća, i to jedna prometna nesreća s poginulom osobom, tri prometne nesreće s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

>> U prometnoj nesreći u Poljancu smrtno stradao bivši igrač Varteksa i Slaven Belupa te trener Podravine

U subotu, 19. lipnja oko 18.50 sati u Jerovcu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe.

- Teretnim vozilom je iz smjera Kaniže u smjeru Jerovca upravljao 30-godišnjak. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.88 g/kg. Ulaskom u lijevi oštri nepregledni zavoj zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i u zanošenju je došlo do prevrtanja vozila i klizanja na lijevu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo vozilo sa kojim je upravljao 28-godišnjak, kojom prilikom je došlo do udara. Oba vozača su zadobila ozljede, te im je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - navode iz policije.

Jučer, 20. lipnja oko 12 sati na autocesti A-4 u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Osobnim vozilom je iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina upravljao 37-godišnjak. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred u istom smjeru, istom prometnom trakom istog kolnika upravljao 43-godišnjak. Nakon udara je vozilo ispred odbačeno na zemljanu površinu, te je vozač zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - priopćili su iz policije.

Označeno u