U Kućanu Marofu lopov deponirao veću količinu stare cigle, betona i drugog otpada

VV | 26.9.2022. u 17:17h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 46-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. rujna u večernjim satima u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu ispred zgrade otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 48-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u noći 23./24. rujna u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu ispred zgrade otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 22. do 23. rujna, u Varaždinskoj ulici u Kućan Marofu, nepoznati je počinitelj ušao u ograđeni prostor u vlasništvu više poduzeća, na način što je nasilno otvorio lokot na ulaznim vratima ograde te nakon toga najvjerojatnije teretnim vozilom ušao unutar prostora i deponirao veću količinu stare cigle, betona i drugog otpada. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u