U Donjoj Voći, Pleši i Donjem Knegincu ukradeno nekoliko tisuća eura, nakit, laptop Foto: pexels/ilustracija/fotografija nije s mjesta događaja

U Donjoj Voći, Pleši i Donjem Knegincu ukradeno nekoliko tisuća eura, nakit, laptop

PU varaždinska/vv | 3.8.2023. u 10:35h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakinjom. Kako se sumnja, ona je 28. srpnja iz kuće u Donjoj Voći ukrala novac u iznosu od oko 400 eura.

Protiv 49-godišnjakinje podnijet će se posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz PU varaždinske.

Krađa u Pleši

U srijedu, 2. kolovoza u mjestu Pleš, nepoznati počinitelj provalio je u kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje i otuđio novac, nakit i prijenosno računalo.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Krađa u Donjem Knegincu

U srijedu, 2. kolovoza u Donjem Knegincu, nepoznati počinitelj je iz novčanika otuđio novac u vlasništvu 33-godišnjaka, koji je isti ostavio u javnom wc-u jednog trgovačkog centra.

Materijalna šteta procjenjuje se na preko tisuću eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.