Trojica u pohodu po trgovinama, razradili su i "pakleni" plan Foto: ilustracija

Trojica u pohodu po trgovinama, razradili su i "pakleni" plan

Varaždinske vijesti | 22.9.2020. u 11:40h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se ovih dana dogodile u Varaždinu.

U nedjelju, 20. rujna oko 23.30 sata u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u vanjsko spremište benzinske postaje te otuđio više komada praznih boca za plin. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 21. rujna oko 14.30 sati u trgovini u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, trojica nepoznatih muškaraca pokušala su otuđiti razne prehrambene artikle i alkoholna pića. Dvojica od navedenih su napunila kolica za kupovinu raznom robom, nakon čega su kolica ostavili pokraj blagajne, da bi u trgovinu ušao treći muškarac koji je potom pokušao tako napunjena kolica izvesti kraj blagajne van iz trgovine. Isti je pritom zatečen i zaustavljen od strane zaštitara, pri čemu je pobjegao s mjesta događaja. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 21. rujna oko 16 sati u trgovini u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati su počinitelji pokušali otuđiti nekoliko TV uređaja. Dvojica muškaraca ušla su u trgovinu i u kolica stavila TV uređaje, nakon čega su kolica ostavili u blizini ulaza u trgovinu. U trgovinu je nakon toga ušao treći muškarac i pokušao kolica izvesti van iz trgovine, pri čemu je zaustavljen od strane zaštitara i pobjegao s mjesta događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja.

Jučer, 21. rujna oko 14 sati, trojica nepoznatih muškaraca otuđila su razne prehrambene artikle i alkoholna pića iz jedne trgovine u Gospodarskoj ulici u Varaždinu. Krađa je počinjena na način što su dvojica muškaraca ušla u trgovinu i u kolica stavili navedene prodajne artikle te tako napunjena kolica ostavili kod ulaza u trgovinu i napustili istu. Nakon toga je u trgovinu ušao treći muškarac i kroz ulaz izveo kolica van, ne plativši robu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Maruševcu.

Označeno u