STRAVA U IVANCU Neslužbeno doznajemo: zbog smrti 70-godišnje starice uhićen njezin sin

MGA, TB | 12.3.2023. u 16:40h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava Varaždinska danas je u izvanrednom priopćenju objavila da je jučer, 11. ožujka, u stanu u Ivancu pronađeno mrtvo žensko tijelo. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla nasilnom smrću, a u PU Varaždinsku zasad je privedene jedna osoba u sklopu kriminalističke istrage.

IZVANREDNO PRIOPĆENJE U Ivancu sinoć ubijena žena; privedena osoba osumnjičena za teško ubojstvo

Policijska postaje Ivanec u subotu, 11. ožujka, u 20.05 sati, zaprimila je dojavu o pronalasku mrtvog ženskog tijela u stanu u Ivancu. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je dojava istinita te da se radi o tijelu 70-godišnje žene. Zbog sumnje da osoba nije preminula prirodnom smrću, danas je provedena obdukcija kojom je utvrđeno da je žena preminula nasilnom smrću. U tijeku je kriminalističko istraživanje te je poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva, u Policijsku upravu varaždinsku privedena jedna osoba, priopćila je PU Varaždinska.

Kako neslužbeno doznajemo, privedena osoba je sin ubijene starice, s kojom je živio u stanu. Prema izjavama susjeda i poznanika, kažu kako je sin brinuo o bolesnoj majci te da nije bio nasilan ni agresivan. Više informacija bit će poznato nakon istrage.