IZVANREDNO PRIOPĆENJE U Ivancu sinoć ubijena žena; privedena osoba osumnjičena za teško ubojstvo

VV | 12.3.2023. u 14:16h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava Varaždinska u izvanrednom priopćenju objavila je da je jučer, 11. ožujka u stanu u Ivancu pronađeno mrtvo žensko tijelo. Obdukcijom je utvrđeno da je žena umrla nasilnom smrću, a u PU Varaždinsku zasad je privedene jedna osoba u sklopu kriminalističke istrage.

- U subotu, 11. ožujka u 20.05 sati, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su dojavu o pronalasku mrtvog ženskog tijela u stanu u Ivancu. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je dojava istinita te se radi o
tijelu 70-godišnje žene. Očevid na mjestu događaja proveo je zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Zbog sumnje da osoba nije preminula prirodnom smrću, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Varaždinu naložio je provođenje obdukcije koja je provedena danas, 12. ožujka. Obdukcijom je utvrđeno da je žena preminula nasilnom smrću. U tijeku je kriminalističko istraživanje te je poradi sumnje u počinjenje kaznenog djela Teško ubojstvo, u Policijsku upravu varaždinsku privedena jedna osoba - stoji u priopćenju.