Remetinec, Varaždin: Zaredale provale u automobile

M.P./Varaždinske vijesti | 24.12.2015. u 11:32h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 23. prosinca, od 13.30 do 15 sati na parkiralištu kod groblja u Remetincu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo 50-godišnjakinje te ukrao torbu u kojoj se nalazio novčanik s novcem, osobnim i bankovnim dokumentima, mobitel i drugo.

Jučer, 23. prosinca u poslijepodnevnim satima, na parkiralištu kafića na Trgu Matije Gupca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo 25-godišnjakinje i ukrao torbicu s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1.500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Vezano uz provale, iz policije mole građane da obrate veću pozornost na svoja vozila i stvari koje u njima ostavljaju te im sugeriraju da prilikom napuštanja vozila, čak i kratkotrajnog, ugase motor vozila i uzmu ključeve sa sobom, ne ostavljaju ključeve i dokumente u vozilu, kao niti druge vrijedne predmete. Usto, građane pozivaju da ne ostavljaju vozilo na mračnom i pustom mjestu duže vrijeme.