PU varaždinska potvrdila: Željko Hatlak je ubijen vatrenim oružjem

VV | 10.3.2023. u 15:20h | Objavljeno u Crna kronika

- Nastavno na priopćenje Policijske uprave varaždinske od 8. ožujka, kojim smo izvijestili da je muškarac čije je mrtvo tijelo pronađeno u utorak, 7. ožujka u Varaždinu, preminuo nasilnom smrću, izvješćujemo vas da je provedenom obdukcijom u Općoj bolnici Varaždin utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem - obavijestila je PU varaždinska u današnjem izvanrednom priopćenju o okolnistima smrti Željka Hatlaka.

Pronađen zlatno-sivi C5 Željka Hatlaka - policija privela osumnjičenika

- Provedenim radnjama identifikacije je potvrđeno da se radi o 56-godišnjem muškarcu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka, u večernjim satima. U koordinaciji s Upravom kriminalističke policije Ravnateljstva policije i Županijskim državnim odvjetništvom u Varaždinu, policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave karlovačke provode kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti kaznenog djela Ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona počinjenog na štetu 56-godišnjaka - istaknuto je u priopćenju.

- Provedenim dokaznim radnjama na području grada Varaždina pronađeni su predmeti i tragovi koji se dovode u vezu s počinjenim kaznenim djelom. Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak, 9. ožujka u Karlovcu provedena dokazna radnja pretrage navedenog vozila. Policijski službenici nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja po čijem ćemo dovršetku pravovremeno izvijestiti javnost o utvrđenom - stoji u objavi PU varaždinske.

Označeno u