PU VARAŽDINSKA: Na autocesti A-4 vozač uhvaćen s 130 kilograma duhana

VV/MH | 17.6.2021. u 12:38h | Objavljeno u Crna kronika

16. lipnja policijski službenici Policijske uprave varaždinske su u suradnji sa policijskim službenicima mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice su na autocesti A-4 zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 30- godišnjak iz Zagreba.

-Pregledom vozila uočeno je na stražnjem sjedištu da se nalazi više vreća ispunjenih sitno rezanim duhanom bez nadzornih markica Ministarstva financija. Na mjesto događaja izašli su carinski službenici mobilne jedinice Varaždin koji su pretragom vozila pronašli deset pvc vreća ukupne težine 130 kilograma sitno rezanog duhana. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose kaznenu prijavu nadležnom Državnom odvjetništvu za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine - poručuju nam djelatnici PU varaždinske.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog kluba, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 16. lipnja u ulici Stjepana Radić u Vidovcu provalio u sportske prostorije kluba. Visina materijalne štete kao i otuđene stvari utvrdit će se naknadno.