Provalili u kontejnere izvođača radova koji izvodi radove na zdravstvenoj ustanovi u Klenovniku

MGA/VV | 4.5.2020. u 11:00h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom vikenda na području Policijske uprave Varaždinske zabilježeno je više slučajeva provala.

Od 15. veljače do 2. svibnja, u ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu, na predjelu zvanom Grahščina, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 62-godišnjaka i otuđio kompresor, agregat, glodalicu, razni priručni alat i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 10.000 kuna. Policijski
službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći s 2. na 3. svibanj u krugu zdravstvene ustanove u Klenovniku nepoznati je počinitelj provalio u metalne kontejnere u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Otoku, koja izvodi građevinske radove na zdravstvenoj ustanovi. Tom je prilikom otuđio veću količinu raznog alata, električne kablove i nekoliko novih PVC prozora. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju rad u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noći s 3. na 4. svibanj nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Gornjem Vratnu te otuđio nekoliko limenki piva. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom zbog sumnje da je u vremenu od 23. do 26. travnja ove godine, na predjelu uz rijeku Dravu u Varaždinu, provalio u osobno vozilo u vlasništvu 62-godišnjaka i otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima. Također se sumnja da je u utorak, 28. travnja, provalio u prostor sportskog društva u Međimurskoj ulici u Varaždinu te otuđio zračne puške u vlasništvu sportskog društva i 53-godišnjaka, ukupne vrijednosti od oko 7.000 kuna. Navedeni je po dovršenom kriminalističkom istraživanju uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Označeno u