Provale u Vrbanovcu, Lužanu Biškupečkom i Varaždinu Foto: Ilustracija

Provale u Vrbanovcu, Lužanu Biškupečkom i Varaždinu

VV | 9.12.2020. u 10:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 8. prosinca u Vrbanovcu provalio u prostorije poduzeća, kojom prilikom se uključio alarm, te je nepoznati počinitelj odustao od daljnje namjere. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 52-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 8. prosinca u Lužanu Biškupečkom provalio u kuću u kojoj je porazbacao stvari i otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na dvadesetak tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 48-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 8. prosinca u poslijepodnevnim satima u ulici Šemovečkih žrtava u Varaždinu provalio u obiteljsku kuću. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.