Provale i krađe u Leštakovcu, V. Bukovcu, Dubovici, D. Knegincu i Prigorcu Foto: VV arhiva / ilustracija

Provale i krađe u Leštakovcu, V. Bukovcu, Dubovici, D. Knegincu i Prigorcu

Varaždinske vijesti | 19.9.2023. u 12:52h | Objavljeno u Crna kronika

Proteklih su dana zaredale provale i krađe diljem Varaždinske županije.

U razdoblju od 12. do 17. rujna u mjestu Leštakovec, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u vlasništvu 50-godišnjaka te otuđio odjeću i zidnu sliku. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U razdoblju od 14. do 17. rujna u mjestu Veliki Bukovec, na dvorištu, nepoznati počinitelj je pokušao provaliti u parkirani osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjakinje. Potom je iz drugog teretnog vozila koje je bilo parkirano na dvorištu otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko sto eura.

U razdoblju od 15. kolovoza do 15. rujna u mjestu Dubovica, nepoznati počinitelj je iz garaže otuđio motornu pilu, da bi potom iz kombi vozila otuđio novac, u vlasništvu 29-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura.

U ponedjeljak 18. rujna u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu, nepoznati počinitelj je iz trgovine otuđio raznu odjeću. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura.

Tijekom noći 16/17. rujna u mjestu Prigorec, nepoznati počinitelj je otuđio motor u vlasništvu 39-godišnjaka, a koji je bio parkiran kod vikend kuće. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u