Pronađen dvojac koji je opljačkao trgovinu i napao zaštitarku Foto: VV arhiva / ilustracija

Pronađen dvojac koji je opljačkao trgovinu i napao zaštitarku

Varaždinske vijesti | 22.3.2024. u 09:54h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 16-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojničke krađe.

>> Potukli se sa zaštitarkom koja je pokušala spriječiti krađu iz trgovine u Međimurskoj ulici

- Oni su, kako se sumnja, u utorak, 19. ožujka, u Međimurskoj ulici u Varaždinu, otuđili razne artikle iz trgovine te napali zaštitarku. Isti su predani pritvorskom nadzorniku te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - izvijestili su iz policije.

U razdoblju od 20. do 21. ožujka, u Gornjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 18. ožujka, u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj u jednom poduzeću iz garderobnog ormarića otuđio mobitel u vlasništvu 30-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.