Prometne nesreće u Butkovcu i Ledincu: ozljeđene dvije osobe

VV/MH | 27.7.2020. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 25. srpnja u 15.15 sati u Ledincu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, izvijestili su jutros iz policije.

- Žena starosti 37 godina upravljala je osobnim vozilom Školskom ulicom iz smjera Škriljevca u smjeru Črešnjeva. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima prometovanja, te je izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom je sletjela van kolnika u cestovni jarak. Vozačica je zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane - navode u PU varaždinskoj.

.U nedjelju, 26. srpnja, oko 3.40 sati u mjestu Butkovec, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.48 g/kg. Upravljao je iz smjera Hraščina u smjeru Brezničkog Huma. Ulaskom u oštri lijevi zavoj nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom izletio van kolnika. Ozljede je zadobio 62-godišnji putnik u vozilu. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - izvijestili su iz PU varaždinske. .