Policija u Ivancu pretražila kuću i vozilo 60-godišnjaka, pronašli 400 kilograma duhana

| 9.6.2023. u 17:20h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec pretražili su temeljem naredbe Općinskog suda u Varaždinu, kuću, gospodarske zgrade i osobno vozilo kojima se koristi 60-godišnjak. Tom su prilikom pronašli 41 vreću sa sadržajem sitno rezanog duhana, ukupne težine od oko 400 kilograma. Pronađeni je duhan privremeno oduzet te će se protiv 60-godišnjaka podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Nedozvoljene trgovine.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 55-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u vremenu od 1. ožujka pa do 22. svibnja, u Novakovcu, u šumi rušio i otuđio stabla. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 6. do 7. lipnja, nepoznati počinitelj je provalio u zgradu jednog poduzeća u Breznici te iz jednog od ureda otuđio iznos od nekoliko tisuća eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 7. do 8. lipnja, nepoznati počinitelj je provalio u jedan ugostiteljski objekt u Nedeljancu i otuđio novac u iznosu od nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 7. lipnja, nepoznati počinitelj je iz dvorišta jednog ugostiteljskog objekta u Petrijancu, otuđio bicikl u vlasništvu 21-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, visina materijalne štete iznosi oko 1 200 eura. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

U srijedu, 7. lipnja tijekom prijepodnevnih sati, u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stubišta stambene zgrade, otuđio bicikl u vlasništvu 49-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 9. lipnja, nepoznati počinitelj je provalio u jednu ljekarnu u Trnovcu kojom prilikom nije otuđio ništa. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.