Policija u Bednji zaustavila 53-godišnjeg vozača s 3,52 promila Foto: ilustracija

Policija u Bednji zaustavila 53-godišnjeg vozača s 3,52 promila

Varaždinske vijesti | 18.10.2019. u 13:08h | Objavljeno u Crna kronika

U srijedu, 16. listopada, oko 22.20 sati na Trgu svete Marije u Bednji, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 53-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3.52 g/kg.

- Kako se radi o višestrukom počinitelju prekršaja u prometu te zbog sumnje da će nastaviti s daljnjom vožnjom, doveden je u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje. Isti je jučer uz optužni prijedlog doveden sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Varaždinu, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu - izvijestila je PU varaždinska.

Dodali su i da je su jučer, 17. listopada, oko 21.30 sati policijski službenici Policijske postaje Ludbreg u mjestu Sigetec Ludbreški zaustavili neregistrirani i neosigurani motocikl, bez registarskih pločica, kojim je prije stjecanja prava upravljao 32-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 0.90 g/kg. Protiv njega će policijski službenici podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu, uz prijedlog za izricanje novčane kazne u iznosu od 20.000 kuna.

Označeno u