Podignute optužnice za 23-godišnjaka za niz ukradenih vozila u Varaždinu Foto: Ilustracija

Podignute optužnice za 23-godišnjaka za niz ukradenih vozila u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 27.11.2019. u 13:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 23 godine. Sumnja se da je od 7. do 8. studenog na parkiralištu u Ulici kralja Petra Krešimira u Varaždinu provalio u dva osobna vozila. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 23-godišnjaka podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Također se, sumnja se da je u neutvrđenom periodu sve do 24. studenog 2019. godine na parkiralištu u Ulici kralja Petra Krešimira u Varaždinu provalio u osobno vozilo. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnja se da je 2. studenog 2019. godine sa neograđenog parkirališta u Optujskoj ulici u Varaždinu otuđio osobno vozilo, nakon čega je vozilo odvezao u Petrijanec kod Derivacijskog kanala u polje i tamo je sa istim sletio s makadamskog puta te je došlo do prevrtanja i zapaljenja vozila. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijete su kaznene prijave za kaznena djela Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i Oštećenje tuđe stvari nadležnom državnom odvjetništvu.

Sumnja se da je 24. studenog 2019. godine u ulici Josipa Kozarca u Varaždinu otuđio osobno vozilo. Vozilo je naknadno istog dana pronađeno u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Neovlaštene tuđe pokretne stvari.

Također se sumnja da je 18. listopada 2019. godine u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu provalio u kuću. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.