Nepoznata žena okrala 74-godišnju Varaždinku: ponudila joj uslugu masaže pa ukrala zlatni nakit Foto: pixabay/ilustracija

Nepoznata žena okrala 74-godišnju Varaždinku: ponudila joj uslugu masaže pa ukrala zlatni nakit

vv | 16.8.2022. u 15:00h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 12. kolovoza oko 12 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu, nepoznata je žena okrala 74-godišnjakinju. Navedena je došla do stana oštećene te joj ponudila uslugu masaže masažerom. Kad je ušla u stan oštećene, iskoristila je njenu kraću nepažnju i ušla u sobu, gdje je otvarala ladice i otuđila razni zlatni nakit u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počiniteljice ovog kaznenog djela.

U vremenu od 9. do 12. kolovoza u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj provalio u spremište uz vikend kuću u vlasništvu 45-godišnjaka te otuđio motornu špricu. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 6. do 12. kolovoza u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka, iz koje nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 500 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom, zbog sumnje da je u subotu, 13. kolovoza oko 4.30 sati, provalio u ugostiteljski objekt u Očuri, iz kojeg nije ništa otuđio. Isti je nakon provale po policijskim službenicima zatečen u blizini mjesta događaja i doveden na kriminalističko istraživanje. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava za kazneno djelo Teške krađe.

Označeno u