Nastavlja se potraga za Davorinom (15) iz Trnovca Foto: HGSS/Facebook

Nastavlja se potraga za Davorinom (15) iz Trnovca

M.P./Varaždinske vijesti | 29.11.2016. u 10:21h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici PU međimurske i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja tijekom jučerašnjeg su dana nastavili pretragu terena na području općine Nedelišće s ciljem pronalaska nestalog Davorina Štefulja.

U pretrazi su korišteni i psi tragači, a o nestanku 15-godišnjaka iz Trnovca obaviještene su sve policijske uprave u Republici Hrvatskoj, kao i slovenska policija (Policijska uprava Maribor).

- Molimo sve građane koji raspolažu s korisnim informacijama o nestanku Davorina Štefulja ili ako uoče osobu koja bi odgovarala njegovom opisu da o tome odmah obavijeste policiju pozivom na broj 192. U trenutku odlaska od kuće bio je obučen u crnu jaknu i traperice, dok je na nogama imao obuvene sive Conversice. Visine je oko 170 centimetara, srednje tjelesne građe, kestenjaste boje kose i očiju - apeliraju iz PU međimurske.

Zasad sve poduzete mjere traganja za nestalim mladićem nisu rezultirale korisnim saznanjima te se potraga nastavlja i danas. U pretragu su se osim policijskih službenika i pripadnika Hrvatske gorske službe spašavanja, uključili i članovi lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava, kao i mnogi građani-volonteri.