Lopovi su bili aktivni: Opljačkane čak tri kioska za prodaju lampaša...

VV | 13.9.2021. u 12:55h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, od 10. kolovoza do 11. rujna u Optujskoj ulici u Varaždinu provalio u podrumske prostorije kuće u izgradnji iz kojih je otuđio plinski bojler, dvije dizelske grijalice, kablove i električne utičnice. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 64-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 10. rujna u Ivancu u jednom trgovačkom centru na osobito drzak način iskoristila neopreznost žene i iz torbe joj otuđila novčanik sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u Hallerovoj ulici u Varaždinu provalio u drvenu kučicu za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u Gospodarskoj ulici u Varaždinu provalio u kiosk za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 11. do 12. rujna u ulici Ratimira Hercega u Varaždinu provalio u drvenu kučicu za prodaju svijeća i lampaša. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.