Lopovi provalili u vikend kuću, spremište i teretno vozilo u Varaždinu i Kalničkoj Kapeli

VV | 22.3.2021. u 21:18h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 67-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 12. do 19. ožujka u Donjem Kućanu provalio u spremište alata iz koje je otuđio pumpu za vodu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu 57-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 13. do 20. ožujka u Kalničkoj Kapeli provalio u vikendicu i garažu, gdje je iz garaže otuđio neregistrirani traktor sa priključkom. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 45000 kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska otuđenog traktora i počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 43-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 22. ožujka u ulici Vilka Novaka u Varaždinu provalio u teretno vozilo i iz kabine otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.