Lopovi haraju županijom: krađe u Donjoj Voći, Vinici, Vidovcu, Varaždinu... Foto: Pexels/ilustracija

Lopovi haraju županijom: krađe u Donjoj Voći, Vinici, Vidovcu, Varaždinu...

Varaždinske vijesti | 15.1.2024. u 10:12h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 15. prosinca 2023. do 12. siječnja 2024. godine u Salinovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 74-godišnjakinje, gdje je ispreturao stvari. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 9. do 12. siječnja u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 63-godišnjaka. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 1. studenog 2023. do 12. siječnja ove godine u Donjoj Voći, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 59-godišnjaka te u istoj ispreturao stvari. Također je provalio i u osobno vozilo parkirano u garaži kuće. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenskom razdoblju od 10. listopada 2023. do 12. siječnja 2024. godine u Donjoj Voći, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 7. do 13. siječnja u Bednjici, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 64-godišnjaka te otuđio bakrenu prskalicu i plamenik. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 14. siječnja oko 8.45 sati u Vinici, nepoznati je počinitelj ušao u dvorište obiteljske kuće u vlasništvu 64-godišnjaka te ušavši u otvorenu garažu u kojoj se nalazilo otključano osobno vozilo s ključevima u kontakt bravi, ušao u isto u namjeri otuđenja. Isti je pritom zatečen po supruzi vlasnika, zbog čega je izašao iz vozila i pobjegao s mjesta događaja. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 14. siječnja, nepoznati je počinitelj iz podruma zgrade u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, otuđio mobitel i dokumente u vlasništvu 64-godišnjaka. Navedeni je potom uporabom otuđene bankovne kartice izvršio nekoliko transakcija. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 14. siječnja oko 21.30 sati, u svlačionici sportske dvorane u Vidovcu, nepoznati je počinitelj iz ruksaka otuđio mobitel u vlasništvu 46-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1.000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u