Kralo se vino, sadnice ukrasnog bilja, mobitel i krema za lice Foto: ilustracija

Kralo se vino, sadnice ukrasnog bilja, mobitel i krema za lice

Varaždinske vijesti | 4.12.2023. u 12:32h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 1. prosinca oko 12.40 sati u jednoj trgovini u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je muškarac otuđio nekoliko desetaka komada krema za lice, ukupne vrijednosti od oko 140 eura.

Kreme je stavio u ruksak te pobjegao iz trgovine. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći 1./2. prosinca u Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 54-godišnjaka te otuđio oko 70 litara vina.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 17. studenog do 2. prosinca u Vrtlinovcu, nepoznati je počinitelj otuđio oko 100 komada sadnica ukrasnog grmlja zasađenog na dvorištu vikend kuće u vlasništvu 26-godišnjaka.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 2. prosinca u ugostiteljskom objektu u ulici Ivana Padovca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 26-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu 2. prosinca u jednoj trgovini u Varaždinu, nepoznati počinitelj je otuđio dvije boce alkoholnog pića. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u