Umirovljeni policajac klevetao bivšeg zeta u razgovorima s kolegama i sve to - snimao Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Umirovljeni policajac klevetao bivšeg zeta u razgovorima s kolegama i sve to - snimao

Ivica Kruhoberec | 5.2.2024. u 19:00h | Objavljeno u Crna kronika

Na varaždinskom Općinskom sudu počeo je kazneni postupak temeljem privatne tužbe, koju je D.D. podnio protiv umirovljenika I.J. zbog uvreda i klevete, koje bi izrekao na njegov račun tijekom telefonskih razgovora, i to sa službenicima PU varaždinske.

Tako bi okrivljeni, prema privatnoj tužbi, 21. rujna 2020. godine govorio za privatnog tužitelja da je "budaletina”, "budaletina živa", "po IQ debil”, “majmun primitivni”, “debil”, “imbecil”, “najmanji 1Q koji more imati” i “glupan”. Ove navode, koje štete ugledu i časti privatnog tužitelja, okrivljeni je izrekao tijekom telefonskog razgovora s policijskom službenicom PU varaždinske, koji je snimao te potom proslijedio trećim osobama.

Isto tako, prema tužbi, okrivljeni je 9. travnja 2021. godine u telefonskom razgovoru govorio za privatnog tužitelja da je “luđak totalni, IQ nema 25 valjda”, “samo kaj mu nisu napisali da je debil”, “ i nas non stop maltretira, vrijeđal nas je pred hižom… i tam već maltretira”. I ove navode, koje štete ugledu i časti privatnog tužitelja, okrivljeni je izrekao tijekom razgovora, i to s načelnikom PU varaždinske...

Više pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti...