Javite policiji lokacije gdje želite da mjere brzinu

M.P./Varaždinske vijesti | 7.4.2017. u 15:18h | Objavljeno u Crna kronika

Iz Policijske uprave varaždinske pozivaju građane da im jave lokacije na kojim bi trebalo provoditi nadzor brzine.

Naime, temeljem Plana aktivnosti organizacije TISPOL-a na području zemalja Europske unije u 2017. godini provode se ciljane aktivnosti vezane za sigurnost prometa na cestama prema razdobljima provedbe. U periodu od 17. do 23. travnja tako će se provoditi nadzor brzine kretanja. Policijski službenici Policijske uprave varaždinske će provoditi pojačani 24-satni nadzor brzine, kojem je cilj, osim represivno, djelovati i preventivno na sve vozače.

Ciljani pojačani nadzor brzine kretanja vozila provest će se na području svih policijskih uprava od srijede, 19. travnja od 6 sati do četvrtka 20. travnja do 6 sati.

- Za provođenje ove aktivnosti koristit će se svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika. Nadzor će se provoditi kontinuirano, tijekom 24 sata, na maksimalno mogućem broju lokacija, a lokacije će se periodično mijenjati. Ovom prilikom želimo uključiti i građane u samu ciljanu akciju te ih pozivamo da do 15. travnja sami predlože lokacije na kojima će se mjeriti brzina, uz eventualno obrazloženje svog prijedloga. Građanima se omogućuje ukoliko žele, da prisustvuju održavanju/provođenju 24-satnog pojačanog nadzora brzine kretanja. Svoje prijedloge mogu dostaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - izvijestili su iz policije.

Označeno u