Ilustracija

I košnice na cijeni: Lopov iz Jakopovca ukrao više komada košnica sa pčelama

VV | 11.3.2021. u 15:40h | Objavljeno u Crna kronika

U utorak, 9. ožujka tijekom prijepodnevnih sati, na predjelu Motičnjak u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo kojim se koristi 49-godišnjakinja. Tom je prilikom otuđio torbu s ključevima i mobilnim telefonom. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 6 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 1. do 10. ožujka u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj iz voćnjaka u vlasništvu 70-godišnjaka, otuđio više komada košnica sa pčelama. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 6 500 kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 10. ožujka oko 12 sati u Varaždinskim Toplicama, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje te otuđio novac i razni zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 15 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na pronalasku počinitelja.

U ponedjeljak, 8. ožujka oko 20 sati, na parkiralištu u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana, nepoznati je počinitelj iz otključanog vozila otuđio mobitel, novac te osobne i bankovne dokumente u vlasništvu 46-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.