DORH Naložena obdukcija, ali i tehnički pregled automobila iz današnje nesreće u kojoj je smrtno stradao 53-godišnjak Foto: Ilustracija/Arhiva VV

DORH Naložena obdukcija, ali i tehnički pregled automobila iz današnje nesreće u kojoj je smrtno stradao 53-godišnjak

VV | 16.9.2021. u 19:14h | Objavljeno u Crna kronika

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu je zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i uz sudjelovanje prometnog vještaka, provela očevid prometne nesreće koja se dogodila 16. rujna oko 5,45 sati kod mjesta Tužno, objavio je DORH.

- Policija izvijestila o detaljima nesreće u kojoj je jutros smrtno stradao 53-godišnjak

- Poginuo vozač skutera - cesta između Tužnog i Črešnjeva zatvorena

- Prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće je došlo na način da je 53-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući skuterom, prešao na svoju lijevu prometnu traku u trenutku kad je iz suprotnog smjera naišao osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnjak brzinom većom od propisanih 40 km/h na tom dijelu ceste. Došlo je do sudara vozila te je 53-godišnji vozač skutera smrtno stradao. Državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije i toksikološkog vještačenja sudionika događaja. Obavit će se izvanredni tehnički pregled osobnog automobila te će se poduzeti potrebne izvidne i druge radnje u okviru kriminalističkog istraživanja radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće - navodi DORH.

Označeno u