Donje Vratno: Policajci tražili 36-godišnjaka no na kraju napadnuti Foto: Ilustracija/Krešimir Đurić

Donje Vratno: Policajci tražili 36-godišnjaka no na kraju napadnuti

M.P./Varaždinske vijesti | 28.9.2018. u 10:34h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin jučer oko 13.20 sati su u Donjem Vratnu postupali po prethodnoj dojavi o narušavanju javnog reda i mira, radi pronalaska 36-godišnjeg počinitelja.

Nakon što su ga policajci pronašli na adresi stanovanja, izdali su mu zapovijed da izađe iz kuće. No, prilikom izlaska iz kuće muškarac je počeo negodovati te se oglušio na daljnje naredbe policajaca i počeo pružati aktivan otpor. Kada su policajaci nad njim uporabljali sredstva prisile, do njih je dotrčala 29-godišnjakinja, nosivši u ruci kamen s namjerom da udari policajca. Policajci su i nad njom pokušali uporabiti sredstva prisile, u čemu ih je spriječio 27-godišnjak, koji je dotrčao do njih i rukama odgurnuo jednog policajca. Tom se prilikom od uporabe sredstava prisile oslobodila 29-godišnjakinja, nakon čega su se zajedno trčeći udaljili. Policijski službenici su traženog 36-godišnjaka priveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Liječničkim pregledom je utvrđeno da privedeni 36-godišnjak nije zadobio nikakve ozljede, dok je jedan policijski službenik zadobio ozljede lijeve ruke i koljena. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje zbog počinjenja kaznenog djela prisila prema službenoj osobi.

Označeno u