Domitrovec: Mopedom naletio na psa koji je pretrčavao cestu Foto: Ilustracija

Domitrovec: Mopedom naletio na psa koji je pretrčavao cestu

VV | 9.11.2020. u 09:57h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 6. studenog oko 12.30 sati u Vidovečkoj ulici u Domitrovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 52 godine upravljao je mopedom Vidovečkom ulicom u smjeru Krkanca i prednjim je djelom udario u psa koji je pretrčavao cestu. Prilikom udara izgubio je kontrolu nad mopedom i pao na kolnik i zadobio ozljede, dok se pas udaljio. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U petak, 6. studenog oko 16.25 sati u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Djevojka starosti 23 godine upravljala je biciklom biciklističkom stazom Koprivničkom ulicom iz smjera Međimurske ulice u smjeru istočne zaobilaznice. Dolaskom do raskrižja sa Miškininom ulicom započela se uključivati biciklom u promet na južni kolnički trak Koprivničke ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje. Tom prilikom je došlo do udara osobnog vozila kojim je upravljala 32-godišnjakinja u bicikl. Uslijed udara biciklistica je pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju, 8. studenog u 21.05 sati u Gornjem Vratnu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 22 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.10 g/kg. Upravljao je iz smjera Cestice u smjeru Petrijanca. Brzinu vozila nije prilagodio stanju i uvjetima prometovanja, te je izgubio kontrolu nad vozilom i izletio van kolnika i prednjim djelom vozila udario u betonsku ogradu. Vozač je zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.